Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس مصری با تاکید بر اینکه دموکراسی در ایران موجب ارتقای سیاسی، فرهنگی و اجتماعی این کشور شده است، پخش مستقیم مناظره‌های انتخاباتی را جلوه ای از دموکراسی در آن برشمرد.

«إلهامی الملیجی» کارشناس و تحلیلگر مصری در گفت‌وگو با خبرنگار بین الملل تسنیم با بیان اینکه دموکراسی در ایران موجب ارتقای سیاسی، فرهنگی و اجتماعی این کشور شده است، پخش مستقیم مناظره های نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری از تلویزیون را جلوه ای از دموکراسی در ایران برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احترام به سطح آگاهی مردم

وی اظهار داشت: کارآمد سازی تمام نهادهای دولتی در ایران بر اساس اصول دموکراسی، موجب تقویت اعتبار دولت شده و نشانه احترام نظام به بینش و آگاهی ملت است.

این کارشناس مصری افزود: تجربه دموکراسی در ایران در طول بیش از چهار دهه نقاط قدرت خود را به اثبات رسانده و همراهی ایران با تحولات داخلی و منطقه ای نیز مهر تاییدی بر پویایی دولت وعملکرد موفق آن بوده است زیرا از این طریق ارتقای سیاسی و فرهنگی و اقتصادی را به ثمر رساند.

دموکراسی فراگیر در ایران

الملیجی در ادامه این مصاحبه تصریح کرد: تجربه دموکراسی در ایران، یک تجربه فراگیر و گسترده است به گونه ای که با قدرت و پویایی در تمام نهادها از نهاد رهبری و خبرگان رهبری و ریاست جمهوری گرفته تا مجلس شورای اسلامی و شوراهای شهر به خوبی تجلی یافته است.

مناظره های انتخاباتی

وی در خصوص مناظره ها بین نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری نیز که به طور مستقیم از تلویزیون پخش می شود گفت، هرچند ابتکار این مناظره ها از غرب آغاز شد، اما وجه تمایز آن در ایران این است که با پایبندی به اصول و ارزش های اخلاقی و دینی صورت می گیرد، در نتیجه به میزان زیادی در تقویت دموکراسی در کشور موثر است، زیرا موجب آشنایی با نامزد انتخاباتی و شخصیت، فرهنگ و سایر خصوصیات او می شود و علاوه بر این امکان آشنایی با برنامه سیاسی، اقتصادی و اجتماعی او را فراهم می کند به گونه ای که به رای دهندگان امکان می دهد بر اساس اصول روشن و طبق گرایش های سیاسی و اقتصادی نامزد خود را انتخاب کنند.

کشوری دموکراتیک در خاورمیانه

این کارشناس مصری در بخش دیگری از این مصاحبه در پاسخ به سوالی در خصوص تاثیر وجود کشور دموکراتیک مانند ایران در منطقه ای که دولت های غیرمنتخب در آن حکمرانی می کنند، چیست؟ گفت: وجود یک کشوری که دموکراسی را در تمام نهادهای خود به اجرا گذاشته است، به میزان زیادی به رویکردهای سیاسی و فکری آن کشور اعتبار می بخشد به اضافه اینکه بر ملت های خاورمیانه تاثیر مثبتی دارد به گونه ای که این ملت ها بیش از پیش حامی دموکراسی شده و به دموکراسی به عنوان عامل توسعه جوامع در تمام سطوح سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی می نگرند.

انتهای پیام/

R7891/P36447/S8,90,95/CT3

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۱۶۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لیست انتخاباتی شورای وحدت منتشر شد | انتخابات در این ۸ حوزه تمام الکترونیکی برگزار می‌شود

به گزارش همشهری آنلاین، اسامی نامزدهای مورد حمایت شورای وحدت در دومین مرحله انتخابات مجلس دوازدهم در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس بر اساس زیر اعلام شد:

۱- سمیه گلپور چمرکوهی
۲- ریحانه اخلاقی
۳-سمیه رفیعی
۴- زینب قیصری
۵- زهره سادات لاجوردی
۶- علی‌اصغر پورمحمدی
۷- ابوالقاسم جراره
۸- محمد سراج
۹- مجتبی رحماندوست
۱۰- علیرضا سلیمی
۱۱- حسین صمصامی مزرعه آخوند
۱۲- ابراهیم عزیزی
۱۳- پیمان فلسفی
۱۴- سیدنظام الدین موسوی
۱۵- سیدمرتضی محمودی
۱۶- احمد نادری

«احسان محمدحسینی» مدیر روابط عمومی و امور رسانه شورای وحدت در خصوص این لیست گفت: در فرایند انتخاب نمایندگان تلاش شد در شرایط برابر از نظر صلاحیت، بانوان در اولویت قرار داشته و در صدر فهرست قرار گیرند.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزدهای حاضر در عرصه رقابت، ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود و از بین نامزدها ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

انتخابات در مرحله دوم نیز در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی در شعب شکل نگیرد و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیاندازند.

آخرین جلسه مجلس یازدهم ۲ خرداد تشکیل و مراسم افتتاحیه مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم، ۷ خرداد ماه با حضور مسئولان کشوری و لشکری و با پیام مقام معظم رهبری برگزار می‌شود.



کد خبر 849001 منبع: ایرنا برچسب‌ها خبر ویژه مجلس - انتخابات مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • جدول پخش برنامه‌های انتخاباتی شبکه تهران 
  • جدول پخش برنامه‌های انتخاباتی شبکه تهران
  • حضور قاریان ایرانی در نمایشگاه کابل جلوه‌ای از همدلی دو ملت
  • لیست انتخاباتی شورای وحدت منتشر شد | انتخابات در این ۸ حوزه تمام الکترونیکی برگزار می‌شود
  • قرعه کشی زمان پخش برنامه‌های انتخاباتی نامزد‌ها در شبکه شهند
  • تمام رفتارهای تبلیغاتی کاندیداها در فضای حقیقی و مجازی رصد می‌شود
  • آنتن شبکه تهران از امشب انتخاباتی می‌شود
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم مدیریت بحران گرانی باشد
  • آغاز پخش مناظره‌های تلویزیونی انتخاباتی در صدا و سیمای فارس
  • مناظره های انتخاباتی مجلس در مازندران از فردا پخش می شود